Senter for talespråkstimulering

Default Image

 

Personopplysninger

 

Cochletten ble stiftet 9. juni 2000 med formålet å fremme talespråklig opplæring av hørselshemmede barn og brukere med andre talespråklige utfordinger.Vi tilbyr undervisning, veiledning og kurs. Nettstedet Cochletten.no eies og driftes av stiftelsen.

Nedenfor kan du lese om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Med personopplysninger menes opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson, slik som fødselsnummer, telefonnummer, adresser, og liknende.

Det er viktig for oss at du vet hva slags opplysninger som samles inn og hvordan vi håndterer ditt personvern.

Hvilken informasjon har vi om deg?

Vi behandler og oppbevarer personopplysninger i forbindelse med kurs, undervisning eller andre tjenester vi tilbyr. Vi lagrer ikke informasjonen lengre enn nødvendig, og den deles ikke med tredjepart.

Slik bruker vi personopplysninger

Opplysningene vi har registrert om deg bruker vi når vi fakturerer, og gjennomfører avtalene vi har inngått med deg. Opplysningene blir slettet så snart fakturaen er betalt.

Ønsker du innsyn i opplysningene?

Du har rett til innsyn i hvordan vi behandler og lagrer dine opplysninger. Ønsker du å se hvilke data vi har lagret om deg kan du sende en melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Når sletter vi dine data?

Vi avslutter ditt kundeforhold når du ikke lenger har avtaler med oss. Vi lagrer dine personopplysninger i tråd med bokførings- og hvitvaskingsregelverket, og vi lagrer nødvendige opplysninger om ditt kundeforhold helt frem til foreldelsesfristen.

 

Default Image

 

 

Vi vil behandle bestillingen så raskt vi kan. 

Med vennlig hilsen Stiftelsen Cochletten

 
Default Image

Her kan du se noen aktuelle videoer.

Amanda forklarer hvorfor alle filmer bør tekstes. 

 

 

Utsnitt av en lytte- og taletreningstime

 

 

Marte og Vibeke jobber med språket.


Nominasjon til pris

Stiftelsen Cochletten fikk midler fra Helse- og rehabiliteringsfondet (Extra-spillenes fond) til å starte opp Cochlettens arbeid og ble for prosjektet nominert til Ekstraprisen for 2003. Vi ble i den forbindelse presentert på NRK. Se videopresentasjonen her.

 

 

 
 
 
 
 
 
Default Image

Stiftelsen Cochlettens formål er å fremme og tilby talespråklig trening for mennesker som er hørselshemmet eller har andre språklige utfordringer. Taletrenerne som jobber for Cochletten er erfarne logopeder og audiopedagoger. De gir individuelle lytte- og taletreningstimer på norsk, engelsk, fransk og tysk til barn og voksne. De fleste av Cochlettens brukere er cochleaimplanterte, men vi tilbyr også behandling til mennesker med andre språkproblemer. HELFO vil dekke utgiftene til de individuelle behandlingstimene dersom forutsetningene er til stede i henhold til gjeldende lovverk. Cochletten har også et tilbud om oppfølging og observasjon av barn i barnehager og skoler i barnas hjemkommuner.


–  Vår erfaring med Stiftelsen Cochletten er at de er utrolig engasjerte, svært positive og tilbyr en skreddersydd opplæring. De har lang og god erfaring med barn med CI og har fullt fokus på språkutvikling, steg for steg. Kort sagt: Det er en samarbeidspartner som er dedikert, følger tett opp og som det er godt å ha. Vibeke Kolrud og Ingebjørg Skaug fra stiftelsen Cochletten har fulgt opp Maria på hennes hjemmeskole. Vibeke Kolrud har i tillegg vært hennes taletrener siden hun var liten.
Ingvill Tonning og John Vold.

Flere tilbakemeldinger . . .