Personvernerklæring

 

Personopplysninger

 

Cochletten ble stiftet 9. juni 2000 med formålet å fremme talespråklig opplæring av hørselshemmede barn og brukere med andre talespråklige utfordinger.Vi tilbyr undervisning, veiledning og kurs. Nettstedet Cochletten.no eies og driftes av stiftelsen.

Nedenfor kan du lese om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Med personopplysninger menes opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson, slik som fødselsnummer, telefonnummer, adresser, og liknende.

Det er viktig for oss at du vet hva slags opplysninger som samles inn og hvordan vi håndterer ditt personvern.

Hvilken informasjon har vi om deg?

Vi behandler og oppbevarer personopplysninger i forbindelse med kurs, undervisning eller andre tjenester vi tilbyr. Vi lagrer ikke informasjonen lengre enn nødvendig, og den deles ikke med tredjepart.

Slik bruker vi personopplysninger

Opplysningene vi har registrert om deg bruker vi når vi fakturerer, og gjennomfører avtalene vi har inngått med deg. Opplysningene blir slettet så snart fakturaen er betalt.

Ønsker du innsyn i opplysningene?

Du har rett til innsyn i hvordan vi behandler og lagrer dine opplysninger. Ønsker du å se hvilke data vi har lagret om deg kan du sende en melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Når sletter vi dine data?

Vi avslutter ditt kundeforhold når du ikke lenger har avtaler med oss. Vi lagrer dine personopplysninger i tråd med bokførings- og hvitvaskingsregelverket, og vi lagrer nødvendige opplysninger om ditt kundeforhold helt frem til foreldelsesfristen.