Lesestart med store bokstaver

Nynorsk og bokmål i samme bok. Heftet bruker de store bokstavene som barn spontant lærer først og som ikke så lett forveksles som de små bokstavene.

Lesestart med store bokstaver er et leseinnlæringshefte som har vært på markedet i flere tiår. Det er utviklet av logoped Lilly Skaug som hadde flere tiårs erfaring med barn med leseproblemer, i grunnskolen. Presentasjonen av nye ord er stavelsesbasert. Heftet kan brukes både på nynorsk og bokmål. Det er illustrert av Ingebjørg Skaug. Det er utarbeidet 10 lettlestbøker med stigende vanskelighetsgrad til heftet som elevene kan lese etter at de er ferdig med leseheftet (se oversikt nedenfor). Disse lettlestbøkene kan selvsagt også leses uavhengig av ABC-heftet. ABC-heftet er i A4-format.

 

Skaug, L, og Skaug, I: 

Lesestart med store bokstaver
ISBN 7619-039-1

Pris kr 199,- (i 2014)

 
Bestilles hos Cochletten. 

 

 

Fyll ut skjemaet under på denne siden og bestill boken:

 

Bestilling Cochletten

Fyll ut feltene nedenfor og trykk "Send". Hvis "Send" ikke virker, kan det skyldes at et felt ikke er riktig fylt ut.
Faktura vil bli stilet til deg og sendt til din adresse, med mindre du oppgir en annen instans som skal betale materiellet for deg.
Oppgi alle nødvendig opplysninger, som epostadresse, postadresse og evt ressursnummer og kontaktperson til den instansen som skal betale.

Feltet "Bestilling" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn godtas.

Fyll ut feltet over med produktnavn og forfatter.

Feltet "Antall" er ikke riktig utfylt. Kun tall.

Feltet "Navn" er ikke riktig fylt ut. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Din epost" er ikke riktig utfylt. Skriv inn en gyldig epostadresse.

Invalid Input

Feltet "Gateadresse" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Postnummer" er ikke riktig utfylt. Kun 4 siffer.

Invalid Input

Feltet "Fakturamottaker" er ikke riktig utfylt . Kun vanlige bokstaver og norske særtegn blir godtatt. Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt.

Fyll ut feltet over med et annet navn og postadresse, evt epostadresse, hvis fakturaen skal betales av en annen enn deg selv, f.eks. arbeidsgiver.
Hvis du skal betale for materiellet selv skriver du bare "privat". Vi sender elektronisk handelsfaktura til kommuner.

Ugyldig inndata

Hvis du har problemer med utfylling av skjemaet, kan det være du bruker et ulovlig tegn. Skjemaet godtar ikke skilletegn som komma eller kolon (punktum er tillat). Det kan også hende at du må oppdatere nettleseren din. (Internet Explorer, Chrome, Firefox o.l).

Alternativt kan du bruke kontaktopplysningene under menyen "Ta kontakt", eller sende en SMS til 996 71 732.