Lesestart med store bokstaver

Nynorsk og bokmål i samme bok. Heftet bruker de store bokstavene som barn spontant lærer først og som ikke så lett forveksles som de små bokstavene.

Lesestart med store bokstaver er et leseinnlæringshefte som har vært på markedet i flere tiår. Det er utviklet av logoped Lilly Skaug som hadde flere tiårs erfaring med barn med leseproblemer, i grunnskolen. Presentasjonen av nye ord er stavelsesbasert. Heftet kan brukes både på nynorsk og bokmål. Det er illustrert av Ingebjørg Skaug. Det er utarbeidet 10 lettlestbøker med stigende vanskelighetsgrad til heftet som elevene kan lese etter at de er ferdig med leseheftet (se oversikt nedenfor). Disse lettlestbøkene kan selvsagt også leses uavhengig av ABC-heftet. ABC-heftet er i A4-format.

 

Skaug, L, og Skaug, I: 

Lesestart med store bokstaver
ISBN 7619-039-1

Pris kr 199,- (i 2014)

 
Bestilles hos Cochletten. 

 

 

Fyll ut skjemaet under på denne siden og bestill boken:

 

Bestilling Cochletten

Fyll ut feltene nedenfor og trykk SEND.

Feltet "Bestilling" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn godtas.

(Spesifier produkt og forfatter i feltet over)

Feltet "Antall" er ikke riktig utfylt. Kun tall.

Feltet "Navn" er ikke riktig fylt ut. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Din epost" er ikke riktig utfylt. Skriv inn en gyldig epostadresse.

Invalid Input

Feltet "Gateadresse" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Postnummer" er ikke riktig utfylt. Kun 4 siffer.

Invalid Input

Krever et valg

(Skal regningen sendes til egen adresse? Velg JA eller NEI)

Feltet "Fakturamottaker" er ikke riktig utfylt . Kun vanlige bokstaver og norske særtegn blir godtatt. Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt.

(Fyll ut mottaker hvis faktura skal til annen adresse)

Ugyldig inndata

Hvis du har problemer med utfylling av skjemaet, kan det være du bruker et ulovlig tegn. Skjemaet godtar ikke skilletegn som komma eller kolon (punktum er tillat). Det kan også hende at du må oppdatere nettleseren din. (Internet Explorer, Chrome, Firefox o.l).

Alternativt kan du bruke kontaktopplysningene under menyen "Ta kontakt", eller sende en SMS til 996 71 732.