Språklydspillene "Fotballspillet"

Lær å uttale alle norske språklyder og knekk lesekoden.
Artikulasjonstrening / stavelseslesing / lydskrift / knekking av lesekoden

Dette er en samling av spill med vokaler og enkle stavelser som trener inn alle norske språklyder, og som implisitt fører til at barna knekker lesekoden. Spillene er plastlaminert og er festet sammen med ringer til en bok. Det medfølger en terning som går fra 1-4 og spillbrikker. Spillet er svært enkelt å spille, og det følger med spillinstruksjoner og forklaring på logopedtriks man kan bruke til å lære inn de vanskelige lydene. Lydskriftstegn brukes for de norske språklydene som ikke skrives kun med én bokstav. Dette forenkler læringen. Egner seg veldig godt fra 4 års alder. Spillebrettene er i A4-format.

Språklydspillene ”Fotballspillet”

Ingebjørg Skaug 

Pris kr 1036,- 

 

 

Tilbakemeldinger på Fotballspillet

"Jeg gleder meg til å prøve spillet. Vår snart 5-årige sønn spiller det hos logopeden og det er skikkelig poppis. I så stor grad at han ønsker seg det i bursdagsgave. Og det skal han få;-) Han har lovet meg at han skal lære meg det;-)   Med vennlig hilsen Kristina"

 

"Hei! I høst kjøpte vi et språklydspill av dere. Jeg hadde bare lyst til å fortelle dere at jeg har brukt det veldig mye. Vi har stor nytte og glede av det. Elevene synes det er kjempegøy. Tusen takk! Med vennlig hilsen Torill Bækkevold, Hørselsklassene, Myrene skole, Porsgrunn"

 

"Vi spilte alle fotballspillene unntatt 2 på 2 uker (attraktive premier) - og han tryglet om å spille hver ettermiddag! Det gikk veldig bra! Vennlig hilsen Anja Hovlid”

 

Fyll ut skjemaet under på denne siden og bestill spillet:

 

 

Bestilling Cochletten

Fyll ut feltene nedenfor og trykk SEND.

Dersom du har problemer med utfylling av skjemaet, kan det være du bruker et ulovlig tegn. Skjemaet godtar ikke skilletegn som komma eller kolon (punktum er tillat). Det kan også hende at du må oppdatere nettleseren din. (e.g. Internet Explorer, Chrome, Firefox o.l). Alternativt kan du bruke kontaktskjemaet under menyen "Ta kontakt". http://cochletten.no/ta-kontakt eller sende en SMS til 996 71 732.
Bestilling(*)
Feltet "Bestilling" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn godtas.

(Spesifier produkt og forfatter i dette feltet)

Antall(*)
Feltet "Antall" er ikke riktig utfylt. Kun tall.

Ditt navn(*)
Feltet "Navn" er ikke riktig fylt ut. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Din epost(*)
Feltet "Din epost" er ikke riktig utfylt. Skriv inn en gyldig epostadresse.

Telefon(*)
Invalid Input

Gateadresse(*)
Feltet "Gateadresse" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Postnummer(*)
Feltet "Postnummer" er ikke riktig utfylt. Kun 4 siffer.

Poststed(*)
Invalid Input

Fakturaadresse?(*)
Invalid Input

(Skal regningen sendes til egen adresse?)

Fakturamottaker
Feltet "Fakturamottaker" er ikke riktig utfylt . Kun vanlige bokstaver og norske særtegn blir godtatt. Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt.

(Skriv inn navn/organisasjon, postadresse, postnr og sted over)

Kontrollkode(*)

Skriv inn koden du ser over

Send