Kurs artikulasjonstrening

KURS - ARTIKULASJONSTRENING MED SMÅ BARN - 18. september 2020 i Oslo

Kurset for deg som jobber i barnehage eller småskolen og ønsker å hjelpe barn som strever med uttalen.

Stiftelsen Cochletten inviterer lærere og andre ansatte i barnehage og småskole, spesialpedagoger, logopeder, audiopedagoger og andre som jobber direkte eller indirekte med barn til dagskurs i praktisk artikulasjonstrening. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper av kursdeltakerne. Kurset omfatter både normalthørende og hørselshemmede barn. 

Logoped Ingebjørg Skaug, som til daglig er tilknyttet stiftelsen Cochletten, er hovedforeleser på kurset. Hun er kjent for å holde svært praktiske forelesninger med demonstrasjon av ulike spill, logopedtriks og treningsmetoder som kursdeltagerne vil kunne bruke direkte med barna. Ingebjørg Skaug har skrevet boka «Norsk språklydlære med øvelser» og har utgitt «Språklydspillene Fotballspillet». Kurset vil ta utgangspunkt i begge disse verkene. Ingebjørg er spesielt opptatt av at barn skal få hjelp til sine språkproblemer så tidlig som mulig med lek- og spillorientert opplegg. 

View the embedded image gallery online at:
https://cochletten.no/tjenester/kurs-2020#sigProId1ae3c8aaa2


Kursdato:18. september 2020
Tidspunkt: kl 10.00 – 15.30
Sted: Karenslyst allé 9b, 0278 Oslo (i IKYA-klinikkens kurslokale i 4. etg) 
Pris per kursdeltaker: kr 1.500,-(student: kr 1.000,-)

 
Kursdeltagerne må selv sørge for eventuell overnatting og transport til kursstedet. Lunsj kan medbringes og spises i kurslokalet, eller kjøpes i pausen i en av de mange kafeene og restaurantene i Karenslyst allé. Stiftelsen Cochletten stiller med kaffe, te, frukt og kjeks.

Påmelding skjer etter prinsippet «Den som kommer først til mølla …» Faktura blir sendt på epost, og kursplass blir bekreftet til samme epostadressat  når vi har registrert at faktura er betalt. Påmeldingsfrist er 3. September. Vi annonserer på hjemmesiden når det ikke er flere plasser igjen på kurset.
Du finner påmeldingskjemaet under på denne siden.  

Påmelding kurs i artikulasjonstrening

Fyll ut feltene nedenfor og trykk "Send". Hvis "Send" ikke virker, kan det skyldes at et felt ikke er riktig fylt ut.

Faktura vil bli stilet til deg og sendt til din epostadresse, med mindre du oppgir en annen instans som skal betale kursavgiften for deg.
Oppgi alle nødvendig opplysninger, som epostadresse, postadresse og evt ressursnummer og kontaktperson til den instansen som skal betale. Du har fått plass på kurset først når faktura er betalt, og du vil da få bekreftelse på kursplass sendt til din epostadresse.

Feltet "Navn" er ikke riktig fylt ut. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Din epost" er ikke riktig utfylt. Skriv inn en gyldig epostadresse.

Invalid Input

Feltet er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Fyll ut feltet over med evt. arbeidsgiver. Hvis du er selvstendig, skriver du "egen"

Fyll ut feltet over med navn og postadresse på den som skal betale kursavgiften, f.eks. arbeidsgiver. Oppgi også epostadressen vi skal sende fakturaen til, dersom den ikke skal sendes til din. Hvis du skal betale kursavgiften selv, fører du opp din egen postadresse. Vi sender elektronisk handelsfaktura til kommuner.

Fyll ut feltet over med spesielle behov eller hensyn, annen kontaktperson, eller annet du vil gjøre oppmerksom på.

Ugyldig inndata

Ugyldig inndata

Hvis du har problemer med utfylling av skjemaet, kan det være du bruker et ulovlig tegn. Skjemaet godtar ikke skilletegn som komma eller kolon (punktum er tillat). Det kan også hende at du må oppdatere nettleseren din. (Internet Explorer, Chrome, Firefox o.l).