Tilbakemeldinger

OM KURS

– Takk for en fin kursdag. Tror alle var svært fornøyde.

Marit Krane, Rana PPT, Mo i Rana.

 

– Alle her var superfornøyde med kurset deres. Det var til stor inspirasjon og læring for oss.

Hans Bjørn Haugsjå, Hørselsavdelingen, Kongsgård skolesenter, Kristiansand kommune

 

OM KOMMUNEKONTRAKT

– Vibeke Kolrud og Ingebjørg Skaug fra Stiftelsen Cochletten har fulgt opp Maria på hennes hjemmeskole. Vibeke Kolrud har i tillegg vært hennes taletrener siden hun var liten. Vår erfaring med Stiftelsen Cochletten er at de er utrolig engasjerte, svært positive og tilbyr en skreddersydd opplæring. De har lang og god erfaring med barn med CI og har fullt fokus på språkutvikling, steg for steg. Kort sagt: Det er en samarbeidspartner som er dedikert, følger tett opp og som det er godt å ha.

Ingvill Tonning og John Vold

 

OM TALETRENINGSTIMER

– Da vi oppsøkte Cochletten første gang var Amanda 5 år. Hun hadde fått operert inn CI på begge sider da hun var 1,5 år gammel, men hun lå ved 5-års alder fortsatt 1-2 år etter i forhold til språk. Etter at vi begynte å følge opplegget til Cochletten, har Amanda vist store fremskritt. Hun lærte raskt å lese. Og ved hjelp av lydskrift lærer hun også riktig uttale ( både på norsk og engelsk). Cochletten har gitt Amanda en strukturert tilnærming til språk - og hun har på denne måten opplevd mestring og selvtillit (spesielt i forhold til skolearbeid). Logoped Ingebjørg Skaug er fantastisk flink til å gjøre ting morsomt for Amanda – og hun har betydd veldig mye for oss disse to årene vi har fått følge hennes opplegg.

Benedikte og Christopher Wentworth

 

– Fredrik har gått til logoped hos Cochletten en time i uken fra han fikk lyd. De siste 1,5 årene har han fått to timer i uken. Vi som foreldre har også vært med på disse timene for å få våre hjemmelekser. Opplæring og støtte fra logoped Ingebjørg Skaug, har vært av uvurderlig betydning for oss.

Synøve og Morten Buan.

 

– Vi er kjempefornøyd med Cochletten og Undis. Vår datter på 7 år, som har CI, har hatt en kjempeflott språkutvikling, både uttalemessig og når det gjelder ordforrådet, etter at hun begynte på Cochletten. Hun synes det er gøy å være på Cochletten og gleder seg til å reise dit.

Monica Thorsen, mamma til CI-opererte Emilie

 

– Abdullah har vært på Cochletten i fire år. Han har hatt en kjempefin språkutvikling. Taletrenerne på Cochletten er veldig flinke til å jobbe med barn med CI og gi talespråklig trening. De er flinke til å jobbe og trene lydskrift. Vi er veldig fornøyde. Sønnen vår kan skrive lydskrift selv nå. Vi takker Cochletten for en flott jobb.

Somia Yousaf og Aziz Sethi, foreldrene til Abdullah

 

– Takk for de verdifulle taletreningstimene vi får til barna!

Tatjana Sponberg, mor til Anna, Lena, Dima og David

 

– Jeg er glad for å lære norsk og engelsk uttale på Cochletten.

Adel Ahmad (19)

 

– Jeg synes det er spennende å få lære å høre, lærerikt med lyttetrening.

Marit Nyhuus (64)